Sport

Arlauskis are șanse mari de a-și pierde postul după prestația lui Fernandez

Jesus Fernandez a făcut un meci extraordinar pentru CFR Cluj în deplasarea de la Mediaş unde a avut cel puțin patru intervenții decisive.

Noul portar al campioanei a avut mai multe intervenţii salvatoare şi i-a permis CFR-ului să plece neînvinsă din jocul cu Gaz Metan.

Portarul Jesus Fernandez a fost introdus titular de antrenorul Antonio Conceicao, în timp ce brazilianul Julio Baptista a intrat în minutul 70 în locul lui Alexandru Ioniţă. Antrenorul clujenilor a declarat că punctul câștigat la Mediaș se datorează noii achiziții, Fernandez.
„Punctul câștigat azi se datorează lui Fernandez, care a avut cel puțin patru parade reușite. Este un punct câștigat, nu pierdut”, a declarat Conceicao.


Și Jesus Fernandez se declară mulțumit de meciul prestat. Acesta spune că încă mai sunt șanse de calificare în grupele Europa League.
„Sunt mulţumit, a fost un meci în care am fost nevoit să muncesc. Era debutul meu la CFR şi sunt mulţumit că am menţinut poarta fără gol. Putem să câştigăm cu 3-0 cu Dudelange şi să ne calificăm în grupele Europa League. Suntem puternici acasă şi vom încerca să ne calificăm. Julio Baptista ne va ajuta mult. Are o experienţă foarte mare, ajută mult echipa şi cu siguranţă că va fi totul bine”, a spus Jesus Fernandez, la Telekom Sport.

În condițiile în care Fernandez a avut un prim meci foarte bun la CFR este de așteptat ca Arlauskis să fie trecut pe banca de rezerve după ce zilele trecute se zvonea că oficialii clubului din Gruia ar dori să renunțe la serviciile lituanianului.


Duelul dintre CFR Cluj şi Dudelange din meciul retur din play-off-ul Europa League va fi arbitrat de o brigadă din Italia, care îl va avea la centru pe Davide Massa (37 de ani).

Asistenţii arbitrului central vor fi italienii Fabiano Preti şi Filippo Melli.


Davide Massa a arbitrat partida de la Ovidiu, dintre Viitorul şi Vitesse, încheiată 2-2, din turul doi preliminar al Europa League. Viitorul a fost eliminată din cursa pentru grupele Europa League de formaţia din Olanda, cu scorul general 5-3.

CFR Cluj - Dudelange se vor reîntâlni joi, 30 august, de la ora 20:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca. În tur, campioana Luxemburgului a câştigat cu 2-0 meciul cu ardelenii pregătiţi de Antonio Conceicao.


Înainte de acest meci, Dudelange, adversara CFR-ului, a pierdut categoric în etapa a patra din campionatul din Luxemburg. A fost învinsă cu 1-4, pe propriul teren, de US Mondorf les Bains.

Etichete: cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter