Sport

Înfrângere, din nou, în deplasare pentru Universitatea Cluj

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a pierdut, din nou în deplasare, scor 0-1, meciul disputat în compania formației ASU Poli Timişoara

Este practic a doua înfrângere, pentru jucătorii lui Adrian Falub, din cele patru meciuri jucate până acum în Liga a II-a.

Echipa gazdă a deschis repede scorul, după doar cinci minute, atunci când o neatenţie în defensiva clujeană i-a permis lui Velici să-l învingă pe Dur-Bozoancă.


Clujenii au încercat să revină pe tabela de marcaj dar au ratat ocazii mari în special în prima repriză. Chiar dacă au avut în mare parte posesia mingii, tot timişorenii au fost la un pas de gol, însă portarul Universităţii a păstrat scorul de pe tabelă.

Timișorenii au mai avut câteva ocazii în startul reprizei secunde. Giurgiu a mai fost aproape de gol cu un sfert de oră înainte de final, însă acea avea să fie ultima şansă importantă a clujenilor, scorul rămânând până la finalul meciului în favoarea timișorenilor, 1-0.


ASU Poli Timișoara câştigă la limită derby-ul cu Universitatea Cluj. Timişorenii au arătat ca şi cum ei ar trage la promovare. După eşecul de la Târgovişte, ”U” pierde din nou în deplasare şi dezamăgeşte în acest start de sezon.

Următorul meci pentru Universitatea Cluj va avea loc în Cupa României, în deplasare, miercuri, 29 august, de la ora 17:30, împotriva formației Gloria Buzău. Sâmbătă clujenii vor primi vizita vecinilor din Oradea, de la ora 11:00.


Echipele de start:
Poli Timișoara: R. Murariu - Bilia, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş - Vidrăşan, A. Ignea - I. Plămadă (Lazea 90'), Bozian (Bănică 80'), Schieb - Velici (Bg. Nicolescu 88')
Rezerve neutilizate: Borbei - Ghinescu, Coadă, Dr. Cojocaru. Antrenor: Cosmin Petruescu

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă - Căpuşă, Abrudan, Andr. Cordoş, Taub - G. Giurgiu (cpt.), R. Twumasi, G. Florescu (M. Coman 67') - Cr. Ene (Hordouan 46'), Gavra, D. Dumitrescu (Greu 56')
Rezerve neutilizate: Albuţ - Oct. Ursu, Berci, Takacs. Antrenor: Adrian Falub


Clasament:
1. Sportul Snagov 10
2. Chindia Târgoviște 10
3. Academica Clinceni 9
4. Energeticianul 9
5. FC Argeş Pitești 8
6. Petrolul Ploiești 7
7. Pandurii Târgu Jiu 7
8. UTA Arad 7
9. Universitatea Cluj 6
10. CS Mioveni 6
11. Luceafărul Oradea 5
12. Ripensia Timișoara 4
13. Politehnica Timișoara 4
14. Metaloglobus 4
15. Poli Timișoara 4
16. Daco-Getica București 4
17. Farul Constanţa 3
18. Dacia Unirea Brăila 2
19. Aerostar Bacău 1
20. CS Balotești 1

Etichete: Universitatea Cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter