Sport

CFR Cluj învinge Dinamo în derby-ul etapei

Echipa de fotbal CFR Cluj a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-1 (0-0), pe teren propriu, într-un meci din etapa a 5-a a Ligii I de fotbal.

CFR Cluj s-a impus prin golurile marcate de George Ţucudean (66, 78) şi Billel Omrani (73), după ce Dinamo deschisese scorul prin Mihai Popescu (61), în urma unui corner.

În prima parte a partidei ambele echipe au avut oportunitatea de a deschide scorul, dar niciuna nu a fructificat ocaziile. CFR-ul a încercat în a doua parte a primei reprize să deschidă scorul prin Lang (30, 36), Culio (33), Vinicius (43) şi Camora (45+2) dar fără rezultat. După pauză Bordeianu a şutat periculos spre poarta dinamovistă, dar Penedo a respins. Echipa antrenată de Florin Bratu a deschis scorul în minutul 61 prin Popescu, dar replica a venit destul de repede cinci minute mai târziu Țucudean restabilind egalitatea de la marginea careului, 1-1.


Dinamo a răspuns prin Popa (68), însă mingea trimisă de el nu a prins spațiul porții. CFR a revenit în avantaj prin Omrani (73) care a adus echipa în avantaj cu o lovitură de cap, 2-1, iar Ţucudean (78) a reuşit dubla şi a mărit diferenţa pe tabelă, 3-1. Jucătorii echipei din Gruia puteau să mai înscrie o dată însă mingea nu a reușit să între în plasa porții apărată de Penedo.

CFR a mai avut ocazii de gol prin Adam Lang (31, 36), Mihai Bordeianu (51) şi Omrani (57).


Neînvinsă, CFR ocupă primul loc în clasament.

Următorul meci pentru jucătorii lui Toni Conceicao va avea loc pe data de 23 august cu Dudelange, în Luxemburg.


CFR 1907 Cluj - FC Dinamo Bucureşti 3-1 (0-0), Stadion „Dr. Constantin Rădulescu” - Cluj-Napoca
Au marcat: George Ţucudean (66, 78), Billel Omrani (73), respectiv Mihai Popescu (61).
Arbitru: Radu Petrescu; arbitri asistenţi: Adrian Radu Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu

Echipe:
CFR Cluj: Vâtcă, Camora, Lang, Vinicius, Manea, Culio, Males, Bordeianu, Omrani, Țucudean, Păun. Au mai intrat: Mailat, Tambe, Peteleu. Antrenor: Antonio Conceicao.


Dinamo: Penedo, Olteanu, Ciobotaru, Popescu, Corbu, Grigore, Mahlangu, Salomao, Nistor, Sorescu, Axente. Au mai intrat: Popa, Moldoveanu, Pesic. Antrenor: Florin Bratu.

Etichete: dinamo cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter