Sport

Prima înfrângere pentru Universitatea Cluj. Chindia - U Cluj 2-1

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a suferit prima înfrângere din acest sezon în fața formației Chindia Târgoviște, în ultimul meci al etapei a doua.

Chindia a reușit să deschidă scorul în minutul 17 după o intervenţie a lui Takacs asupra sa şi tot el a transformat lovitura de la 11 metri, deschizând astfel scorul, 1-0.

În minutul 41 Cherchez a bătut lovitura liberă pentru Chindia iar Liviu Mihai, care a înscris printr-o lovitură de cap, 2-0, acesta fiind scorul și la pauză.


După pauză Universitarii erau nevoiți să recupereze pentru a pleca măcar un egal de pe terenul Chindiei.

În minutul 67 Neguţ a lovit mingea cu mâna în careu, iar Universitatea a primit o lovitură de la 11 metri. Florescu a redus din diferenţă prin transformarea penalty-ului, 2-1. Din păcate jucătorii antrenați de Adrian Falub nu au reuşit să mai revină pe tabelă şi au suferit prima înfrângere din Liga a II-a, fiind pe locul 10 cu 3 puncte.


Următorul meci pentru „studenţi” va avea loc duminică, 19 august, de la ora 15:00, împotriva formației ACS Energeticianul.

Echipele de start:
Chindia Târgoviște: Aioani, Dinu, Gîsa, Vătavu, Martac, Stoica, Mihaiu, Novac, Mihai, Neguț, Cherchez. Au mai jucat: Dumitrașcu, Vasile, Florea. Antrenor: Viorel Molovan.


Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă, Manu, Kosnic, Abrudan, Takacs, Florescu, Giurgiu, Dumitrescu, Coman, Gavra, Ursu. Au mai jucat: Greu, Hordouan, Cordoș. Antrenor: Adrian Falub.

Marcatori: Cherchez (18'), Mihail (41') / Florescu (67' - penalty)

abonare newsletter