Sport

Țucudeanu din nou jucătorul cheie pentru CFR. Voluntari - CFR, scor final: 1-2

Echipa de fotbal CFR Cluj câștigă cel de al doilea meci al Ligii 1, împotriva formației FC Voluntari, scor 2-1 (1-1).

După doar trei zile de la meciul împotriva formației Alashkert, jucătorii antrenați au reușit să învingă, în deplasare, formația FC Voluntari.

Cu Vâtcă în poată în locul lui Arlauskis, echipa din Gruia au reușit pe ultimele minute de joc să învingă în etapa a 2-a a Ligii 1.


Prima ocazie a meciului le-a aparţinut gazdelor, dar Laidouni (3) a ratat în faţa porţii. Totuși Voluntari nu s-a lasat și în minutul 11 Laidouni a deschis scorul în urma unui penalty după ce Lang a intervenit în careu asupra lui Bălan.

Replica CFR-ului a venit la doar câteva minute la mârziu, Djokovic șutând din afara careului.


Golul cu care echipa clujenilor a reușit să vadă avantajul pe tabela de marcaj a venit în minutul 84 când Țucudean a trimis un șut la colțul lung după o pasă primită de la Oranami.

În minutul 90, FC Voluntari a beneficiat de o lovitură liberă, iar Ad. Bălan a trimis puţin peste transversală.


CFR-ul are două meciuri consecutive câștigate iar după primele patru etape se situaează pe primul loc în clasamentul ligii cu doar 8 puncte.

FC Voluntari - CFR 1907 Cluj 1-2 (1-1)
Stadion ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari
Au marcat: Aissa Laidouni (12 - penalty), respectiv Alexandru Ioniţă II (34), George Ţucudean (84).


Echipe:
FC Voluntari: Drăghia – Ricardinho (Ciucur ’85), Zgrablic, Walace, Bucurică - Laidouni, Răuţă (Achim ’69), Sesar - Szijj, Ad. Bălan, Căpăţână (Malfleury ’79). Antrenor: Daniel Opriţa

CFR Cluj: Vâtcă - Manea, Vinicius, Lang, Camora – Ioniţă (De Luca ’63), Djokovic, Culio – Mailat (Bordeianu ’70), Omrani, Ţucudean (Mureşan ‘90+2). Antrenor: Antonio Conceicao.

Ultimele Stiri
abonare newsletter