Sport

Cupa Davis revine la Cluj. România- Polonia se joacă în Sala Polivalentă pe zgură

Federația Română de Tenis anunță, oficial, că întâlnirea de Cupa Davis dintre România și Polonia, din turul 3 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, din 15-16 septembrie 2018, se va juca la Cluj-Napoca.

Astfel, după consultări cu componenții echipei României și cu căpitanul nejucător Gabriel Trifu, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă, pe zgură.

Răzvan Itu, directorul general al Federației Române de Tenis, a declarat, pentru site-ul FRT: "Revenim cu plăcere la Cluj-Napoca, ori de câte ori avem ocazia, pentru că este ceva aparte să joci în spectaculoasa Sală Polivalentă. Toate Naționalele României au avut parte de o primire excepțională în orașul Cluj-Napoca, și ne dorim ca la acest meci, unul foarte important pentru tenisul românesc și pentru echipa noastră de Cupa Davis, să vedem în tribune cât mai mulți români care să ne încurajeze. Jucătorii și-au exprimat dorința ca acest meci să se desfășoare pe zgură și, beneficiind, ca de fiecare dată, de sprijinul și implicarea totală a Primăriei municipiului Cluj-Napoca, și a domnului primar Emil Boc, acest lucru este posibil”.


Meciul cu Polonia din luna septembrie are o miză importantă: echipa care îl câștigă revine în Grupa I, Zona Europa/Africa, a Cupei Davis, grupă din care România a retrogradat la finalul anului trecut.

Ultimele Stiri
abonare newsletter