Sport

CFR Cluj a obținut doar un egal cu nou promovata Dunărea Călărași

Nou-promovata Dunărea Călăraşi a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia CFR Cluj, campioana en titre, într-o partidă din cadrul etapei a doua a Ligii I de fotbal, disputată sâmbătă după-amiază.


Clujenii, care au disputat primul meci sub comanda noului antrenor Antonio Conceicao, înlocuitorul lui Edward Iordănescu, au înregistrat astfel a doua remiză de la debutul sezonului, după ce în prima etapă au fost ţinuţi în şah pe teren propriu de FC Botoşani (1-1), actualul lider al clasamentului.
"Două meciuri, nicio victorie, 100 de ocazii, dar nu e criză. Dacă o vom baga în poartă, vom da vreo 5 goluri la fiecare echipă pe care o vom prinde.
Am controlat jocul, suntem bine, dar ne-a destabilizat puțin această despărțire de antrenor. O să ne descurcăm noi.
Conducerea decide soarta antrenorului, dar este și vina noastră. Nu s-ar fi întâmplat nimic dacă abordam altfel meciul cu Malmo. CFR este un club mare, normal să aibă pretenți de la primul meci în Europa", a spus George Țucudean la finalul jocului de la Călărași.
CFR nu se descurcă nici în Europa. Malmo a câştigat prima manşă a duelului din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, chiar în Gruia, şi a devenit favorită la calificare. 
"Cred că vom avea o șansă să ne calificăm mai departe, dacă vom aborba meciul cum l-am abordat în repriza a doua din tur.
Clubul nu trăiește de pe urma încăsărilor din cupele europene, deci nu avem nicio presiune. Clubul are stabilitate", a mai spus Țucudean.
Dunărea Călăraşi, învingătoare la debutul în Liga 1 pe terenul lui FC Viitorul (1-0), a acumulat patru puncte şi ocupă momentan locul secund, la egalitate cu FC Botoşani, care a dispus vineri seara, cu 2-0, de AFC Hermannstadt.
 

abonare newsletter