Sport

CFR Cluj, învinsă acasă de Malmo

CFR Cluj a fost învinsă de echipa suedeză Malmo FF cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

CFR Cluj a fost învinsă de echipa suedeză Malmo FF cu scorul de 1-0 (1-0), marţi seara, pe stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Carlos Strandberg (45), după ce a scăpat singur spre poartă, iar portarul Arlauskis a scăpat mingea în plasă.


Campioana României a făcut un joc foarte modest, neavând niciun şut pe poartă în acest meci.

Clujenii şi-au creat prima situaţie periculoasă a meciului, în chiar min. 2, însă Deac nu a ajuns la o centrare bună a lui Camora în faţa porţii.


Scandinavii au controlat jocul în cea mai mare parte şi au avut o serie de oportunităţi. Strandberg (20) a şutat din afara careului, dar balonul a fost reţinut în doi timpi de Arlauskis. Rosenberg (21) a şutat de la distanţă, dar Arlauskis a prins mingea. Oaspeţii au continuat să îşi încerce şansa de la distanţă, iar mingea expediată de Strandberg (34), după o greşeală a lui Vinicius, s-a dus alături de poartă.

Singura încercare ofensivă a ardelenilor până la pauză a fost şutul tras de Omrani din marginea careului (36), peste poartă.


Finalul primei reprize a aparţinut oaspeţilor, dar Strandberg (43) a trimis voleu pe lângă poartă, pentru ca în ultimul minut (45) să deschidă scorul, după o pătrundere pe centrul apărării clujene.

CFR a fost mai ofensivă după pauză, a încercat să preseze, dar nu a reuşit prea multe lucruri pozitive.


Tot Malmo FF a avut o ocazie mare de gol, în min. 55, dar Arlauskis a respins cu piciorul şutul lui Rieks, după o acţiune a lui Strandberg.

Omrani (63) a încercat o lansare pentru Ioniţă, dar acesta a greşit preluarea şi a scăpat balonul în afara terenului. Nici Ţucudean nu a reuşit să controleze mingea la angajarea trimisă de Deac (79), croatul Males a şutat imprecis (85) de la distanţă, iar Ioniţă a reluat peste poartă (90+1).


Manşa secundă se va juca la Malmo în data de 1 august.

CFR Cluj are ca obiectiv calificarea în grupele Ligii Campionilor pentru a treia oară, şi Malmo FF fiind prezentă tot de două ori în grupele Champions League până acum.

Echipa învingătoare va juca în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu Ludogoreţ Razgrad sau Vidi Szekesfehervar, în timp ce echipa învinsă va întâlni pe Sutjeska Niksic (Muntenegru) sau Alaşkert (Armenia) în turul al treilea preliminar al Europa League.

Ultimele Stiri
abonare newsletter