Sport

CFR va juca în echipamente noi

CFR Cluj va juca în echipamente noi din următorul sezon al Ligii I, care va începe vineri.


De asemenea, CFR Cluj a dezvăluit noile seturi de echipamente, furnizate de același sponsor tehnic ca în sezonul precedent, Joma.
"Anul acesta am reușit să obținem deja un prim trofeu, în continuare dorim să bifăm fiecare obiectiv propus. Aveam nevoie de un lot valoros, astfel că toți jucătorii pe care i-am adus sunt fotbaliști importanți, care au jucat pentru naționalele țării lor", a declarat directorul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara.
Antrenorul echipei din Gruia, Edi Iordănescu cere un transfer şi anunţă pe ce post campioana este deficitară. Iordanescu jr. a vorbit și despre mişcarile de trupe din această vară, precum şi despre lupta la titlu.
"Suntem în fața debutului în campionat, e bine că starea de spirit este bună la echipă, e bine că am reușit să aducem un nou trofeu în vitrina clubului. E bine că plecăm cu dreptul în acest sezon, ne dă încredere, entuziasm, ne dă elan. Ne așteptăm la un joc foarte dificil. Să nu uităm ce s-a întamplat anul trecut. În trei jocuri CFR nu a reușit să câștige nicio partidă. Cu puțină șansă, echipa din Botoșani putea să prindă play-off-ul. Îl respect enorm pe Costel Enache, un antrenor foarte implicat, un om pe care personal îl respect foarte mult.
E important să debutăm cu victorie în campionat, să debutăm în fața suporterilor cu victorie, mai ales că vine dubla din Champions League, un duel foarte echilibrat. Avem nevoie să începem cu o stare de spirit corectă", a spus Edi Iordănescu, într-o conferință de presă.
 
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter