Sport

Oficial! Malmo FF, viitoarea adversară a CFR-ului, în turul II preliminar al Ligii Campionilor

Malmo FF va fi adversara campioanei României, CFR Cluj, în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Turul va avea loc pe data de 24 iulie la Cluj-Napoca, respectiv pe 31 iulie sau 1 august, la Malmo, returul.


Campioana Suediei a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa echipa Drita din Kosovo, în manşa a doua din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Strandber '55 şi Larsson '60. În tur, Malmo câștigase cu 3-0.
În Suedia campionatul se află în plină desfășurare, însă echipa antrenată de germanul Uwe Rosler nu are un sezon foarte bun. După 14 etape, Malmo ocupă locul 7, cu 19 puncte, la 11 puncte în urma liderului AIK Solna.
Edward Iordănescu a făcut  o analiză a adversarilor din Champions League: "O echipă valoroasă, în ciuda parcursului mai slăbuț din campionat. E campioana țării, o echipă cu mare tradiție în cupele europene, care vine cu jucători valoroși, experimentați. Am studiat-o și ne concentrăm pe Malmo, dar mai avem, vom vedea. Față de noi, ei sunt în plin campionat, vor avea mai multe meciuri în picioare, dar asta nu prea contează. Important să ne urmărim obiectivul și să-l și atingem".
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter