Sport

Bogdan Mara: "Omrani este învoit oficial"

Billel Omrani (25 de ani) are șanse extrem de mici de a mai îmbrăca tricoul celor de la CFR Cluj de acum înainte. Informația a fost furnizată de către Bogdan Mara, directorul sportiv al campionilor, cel care a spus și unde se află atacantul în acest moment.

Oficialul ardelenilor a subliniat însă că francezul nu va evolua nici pentru FCSB.
”Lucrurile sunt foarte clare pentru noi. Îi lăsăm pe cei care discută prin presă să spună ce vor ei. Dar noi o să clarificăm totul în câteva zile. Omrani este învoit oficial în acest moment și se află pentru câteva zile în Franța. Eu personal i-am cumpărat biletele de avion pentru Franța”, a spus Mara, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.
Conducătorul ardelenilor a spus și unde sunt șanse mari să se transfere Omrani. ”Într-adevăr a pierdut perioada de pregătire. Nu cred că o să mai vină. Eu cred că va pleca, se va transfera, mai ales că sunt discuții avansate pentru el. Varianta China a rămas în picioar, este una dintre variantele destul de avansate”, a mai spus Mara, referindu-se la clubul lui Dan Petrescu, Guizhou Hengfeng.
 

abonare newsletter