Sport

Fotbal: Andone crede că România putea ajunge în optimi la CM dacă era în grupă cu Panama, Costa Rica și Coreea

Tehnicianul Ioan Andone, numit, luni, manager general la FC Voluntari, a declarat într-o conferinţă de presă, că echipa naţională a României ar fi putut ajunge în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Rusia dacă ar fi avut o grupă cu Panama, Costa Rica şi Coreea de Sud.

El susţine că prima reprezentativă, care nu a reuşit calificarea la CM 2018, joacă mai bine de la instalarea selecţionerului Cosmin Contra. "Dacă prindeam o grupă cu Panama, Costa Rica şi Coreea de Sud, probabil că treceam de faza grupelor. Cu Cosmin Contra e altceva, cred că se vede o schimbare. Dacă jucăm pe aceeaşi linie şi ridicăm ştacheta probabil că vom avea şanse chiar şi cu Serbia. Deşi cred că Serbia e foarte, foarte puternică", a afirmat Andone.

Pentru noul manager general al clubului FC Voluntari, marea dezamăgire de la Cupa Mondială o reprezintă selecţionata Poloniei, care este eliminată după înfrângerile cu Senegal şi Columbia. El a fost plăcut impresionat Belgia, naţională pe care o vede calificată în semifinalele competiţiei din Rusia.

abonare newsletter