Sport

Pleacă Țucudean de la CFR Cluj? "Dacă va veni vreo ofertă bună .. nu se știe"

Atacantul ardelenilor nu se gândește neapărat să plece de la CFR, dar a spus și care este condiția pentru care are face asta.

 ”Nu știu dacă aș merge în China, dar dacă este o ofertă de nerefuzat.... Cine știe?”, a spus Țucudean.

"Am realizat ceva frumos și sper să continuăm pe drumul acesta. Trebuie să existe în continuare foame de rezultate și să ne calificăm în grupe. Rămân la CFR ca să câștig campionatul. Vrem să facem o treabă bună și în Europa. Dacă nu va fi posibil să ajungem în grupele Champions League, atunci ne vom mulțumi și cu Europa League. Însă, cel mai important este să trecem de acest prim tur. Puteam să cădem și mai bine, dar și mai rău”, a spus Țucudean.


George Țucudean (27 de ani), golgheterul grupării din Gruia, dar și al Ligii 1, la egalitate cu Eddy Harlem Gnohere (30 de ani), ambii cu câte 15 goluri, se gândește chiar la grupele Ligii Campionilor.

Țucudean a vorbit puțin și despre noul antrenor al echipei. ”Am auzit foarte multe lucruri interesante despre el. Are un stil diferit, așa că noi încercăm să ne adaptăm cât mai repede și cât mai bine”, a mai spus jucătorul, care a completat că nu mai este interesat de o revenire la FCSB: ”Este închis subiectul!”.

abonare newsletter