Sport

Dan Petrescu a devenit al doilea cel mai bine plătit tehnician român

Dan Petrescu (50 de ani) a știut el de ce pleacă de la CFR Cluj pentru a semna contractul cu chinezii de la Guizhou Hengfeng. Jurnaliștii chinezi au aflat salariul pe care-l va încasa ”Bursucul” pe un sezon.


Este vorba despre suma de 5 milioane de euro pe an. Astfel, Petrescu devine al doilea cel mai bine plătit tehnician român din toate timpurile după Cosmin Olăroiu.
"Zi de zi am fost în contact cu Dan și am discutat. El îi amâna zi de zi pe chinezi și căuta motive să nu meargă, acolo, noi încercam să-l ținem alături de noi pentru că a fost o perioadă frumoasă, dar chinezii tot plusau. Vă va spune Dan exact condițiile financiare, dacă va dori. Când le-am aflat, am înțeles exact cum stă treaba și nu am putut să ne opunem. E ceva puțin ireal pentru orice antrenor.
Dacă el reușește să salveze echipa, salariul său se va apropia de cel al lui Mourinho. Când chinezii au făcut această ultimă ofertă și Dan ne-a transmis-o, am vorbit cu toții în club și am decis că e mai bine să-l lăsăm să meargă și să profite de această ofertă senzațională" a dezvăluit Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, la Digi Sport, în ziua în care s-a oficializat plecarea lui Petrescu.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter