Sport

Bogdan Mara: "Suntem aproape de a face câteva transferuri"

Bogdan Mara, directorul sportiv al grupării din Gruia, a precizat, pentru Digi Sport, care sunt noutățile legate de campania de achiziții.


”Suntem aproape de a face câteva transferuri. Nu vă pot da detalii acum, dar sper ca în câteva zile totul să fie clar”, a spus Mara. Chestionat dacă printre jucătorii care vor îmbrăca tricoul CFR-ului în sezonul viitor se va afla și Cristi Săpunaru (34 de ani), legitimat acum la Kayserispor, fostul jucător al CFR-ului a replicat: ”Săpunaru este bun prieten cu Edi, dar este sub contract, așa că nu ne interesează. Dacă era liber de contract, era altceva. Suntem în discuții cu trei, maximum patru jucători. Nu vom mai aduce mulți fotbaliști, pentru că avem un lot valoros, cu jucători care au câștigat campionatul, care au demonstrat că au valoare.”
 ”La Omrani, situația este clară și băiatul este liniștit. A vorbit și Edi cu el și i-a comunicat că vrea să continue la CFR”, a precizat oficialul ardelenilor.
Întrebat de ce nu-și retrage memoriul de la comisii dacă vrea să continue la CFR, Mara a replicat: ”Omrani nu-și retrage memoriul pentru că este influențat de un impresar care vrea să câștige o sumă de bani de pe urma jucptorului. Am înțeles că este și o persoană din familie, dar totul se va lămuri în câteva zile”, a mai spus Mara, la Digi Sport.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter