Sport

Generația de Aur a ridicat publicul în picioare

Pentru a doua oară în mai puţin de o lună, Generaţia de Aur a ridicat publicul în picioare, în dmonstrativul cu Barcelona Legends (0-2), dar foştii tricolori ar putea încheia în toamnă seria evenimentelor dedicate fanilor.


"Rezultatul contează cel mai puțin. Important e că am avut un stadion arhiplin, un respect nemaipomenit, s-a strigat iar "România, Romania. Avem un grup nemaipomenit, aceleași glume, aceeași bucurie de a sta împreună mult, aceeași tristețe când ne despărțim", a spus Gică Popescu

"Încercăm, anii trec, e din ce în ce mai greu. Cu toate că mintea rămâne, dar corpul...o duci din ce în ce mai greu", a spus Gheorghe Hagi.

"Am fost la Oradea, am făcut evenimentul ăsta la Cluj, Bucureștiul merita un meci de retragere al Generației de Aur", a concluzionat Ilie Dumitrescu
Entuziasmat de spactacolul de pe Cluj Arena, selecționerul României e gata să-și schimbe optica în privința convocărilor.
"Dacă ar fi cu 10 ani mai tineri, pe toți i-aș chema", a spus Contra.
Fostul portar, Florin Prunea, a rămas cu gândul tot la alegerile FRF.

"Eu sper să nu fie așa. Eu sper să trecem peste amărăciunea care a fost cu aceste alegeri și să rămânem împreună toți. Eu sper să mai avem meciuri, nu numai meciul din toamnă. Știu despre ce e vorba, că am vorbit cu Gică. Sper să fie mai multe meciuri", a spus Prunea.
"Nu știu dacă ne retragem, vedem. Fiecare, care mai poate... Sunt două soluții: ori ne strângem și facem două antrenamente pe săptămână, ori lăsăm proiectul baltă", a concluzionat Lupescu.


Generaţia de Aur: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Bogdan Stelea, Florin Prunea, Ionuţ Lupescu, Cristi Chivu, Gheorghe Mihali, Miodrag Belodedici, Ioan Sabău, Iosif Rotariu, Ilie Dumitrescu, Ionel Ganea, Adrian Ilie, Tibor Selymes, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru sau Florin Răducioiu.
Legendele Barcelonei: Arnau, Jesús Angoy, Jose Edmílson, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Sonny Anderson, Andoni Goikoetxea, Frédéric Déhu, Sánchez Jara, Juliano Belletti, Julio Salinas, Miquel Àngel Nadal, Lluís Carreras, Éric Abidal, Oscar Arpón, Patrick Andersson, Juan Carlos
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter