Sport

Goran Ivanisevic și frații Bryan vin la Cluj-Napoca

Pe 15 iunie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, Andrei Pavel, Florin Mergea şi Adrian Ungur vor juca tenis cu fraţii Bryan, Bob şi Mike, şi cu Goran Ivanisevic.

Andrei Pavel a prefaţat meciurile demonstrative din cadrul Sports Festival (14-17 iunie).
”Mi se pare absolut special acest concept, acest eveniment. Iubesc Clujul. Șansa de a aduce sporturi noi și oameni să vină gratuit să le încerce este extraordinară. Un meci demonstrativ mă pune și pe mine pe picioare, am început să mă antrenez pentru mine. În ultimele zile m-am antrenat cu Adrian Ungur și este o plăcere.” a declarat Andrei Pavel, pentru ”Divizia Locală”.
Întrebat despre adversari, Pavel a mărturisit: ”Ivanisevic este o legendă, am jucat cu el ultimul meu meci de retrangere, la București. Este o persoană extraordinară, am vorbit și cu el și de abia asteaptă să vină în România. Frații Bryan au spart toate recordurile la tenis în dublu, au un jos extraordinar.”
Andrei Pavel este un jucător și antrenor de tenis român. Și-a încheiat cariera la simplu în anul 2009, la turneul BCR Open România.
Sâmbătă, 16 iunie, pe Cluj Arena, Generaţia de Aur a fotbalului românesc va întâlni o echipă formată din legende ale Barcelonei.
Clujenii sunt așteptați cu 21 de sporturi (baschet, caiac, ciclism, crossul epilepsiei, cross training, escalada, fitness, fotbal, golf, handbal, kendama, oina, padel, petanque, rugby, sah, scrima, tenis, tenis de masa, tiroliana, volei). Participarea la ele este gratuită, excepție făcând câteva jocuri de echipă unde se desfășoară mici campionate Sports Festival.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter