Sport

U-BT s-a impus în primul meci din finala mică

U-Banca Transilvania a obținut o victorie în primul meci din finala mică, împotriva echipei CSU Sibiu, scor final: 94-89.


Cei mai buni marcatori ai clujenilor au fost Rasic (23 de puncte, 4 recuperări), Drungilas (17 puncte, 4 recuperări) și Barro (13 puncte, 8 recuperări). De la CSU Sibiu s-au remarcat Pratt (22 de puncte, 8 assisturi), Laser (21 de puncte, 9 assisturi) și Cooper (21 de puncte, 7 recuperări).
Meciul doi al finalei mici va avea loc miercuri, 6 iunie, de la ora 18, în Sala Sporturilor “Transilvania”.
”Vom merge la Sibiu să câștigăm meciul de acolo și să terminăm pe locul 3. A fost foarte greu să jucăm acest meci, așteptările au fost mai mari de la acest sezon și îmi pare rău că nu am reușit să le îndeplinim, din păcate aceasta a fost situația... A fost chiar greu și pentru băieți, și pentru noi să jucăm acest meci, însă mă bucur că am reușit să arătăm caracter, mai ales după începutul mai prost pe care l-am avut, băieții s-au montat și au reușit să învingă până la urmă. Vrem să mergem la Sibiu și să jucăm cât de bine se poate, să învingem și să încheiem acest sezon cu o victorie” a declarat Mihai Silvășan, tehnicianul formației clujene.
 

Ultimele Stiri
abonare newsletter