monitorulcj.ro Menu

Sport

Mara: Dan Petrescu are o ofertă din China, dar nu şi-a reziliat contractul

Directorul sportiv al CFR Cluj, Bogdan Mara, a declarat că Dan Petrescu are mai multe oferte, din "Arabia, Rusia şi China", din ultima ţară fiind cea mai tentantă, dar nu şi-a reziliat contractul cu gruparea clujeană.

"Dan Petrescu are mai multe oferte, dar una foarte bună din China, despre care ştim. În zilele acestea am discutat cu Dan şi am încercat să-l convingem să rămână şi eram destul de aproape. Încă discutăm pe această temă. Dan Petrescu este în Dubai în vacanţă, în acest moment, cu familia lui. Până la această oră nu s-a reziliat niciun contract cu Dan Petrescu, nici el nu a semnat un alt contract cu chinezii sau cu altcineva. Discuţii există, noi încercăm din toate puterile noastre să încercăm să-l ţinem la CFR Cluj, deşi nu este uşor, banii chinezilor sunt mulţi şi importanţi. Avem noi argumentele noastre şi vrem să clarificăm această situaţie şi în zilele următoare vom anunţa punctul de vedere oficial al clubului. Şi nu este singura ofertă, mai are din încă două ţări, din Rusia, din Arabia. Dan nu este hotărât să plece şi ăsta este avantajul nostru. Dacă era, pleca de mai mult timp. Avem o şansă să-l convingem să rămână", a declarat Mara, la Digi Sport.

Dan Petrescu a preluat vara trecută echipa CFR Cluj şi a câştigat campionatul în acest sezon.

Presa chineză a scris că Dan Petrescu va prelua conducerea tehnică a echipei Guizhou Zhicheng, ultima clasată din prima ligă.