monitorulcj.ro Menu
Sport

Dică: Am citit jocul celor de la CFR Cluj de la primul meci cu ei, nu au cu ce să ne surprindă

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, azi, de la ora 20,45, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 7-a a play-off-ului Ligii I.

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că "a citit" jocul formaţiei CFR Cluj încă de la prima întâlnire din sezonul regulat, aşa că, duminică, în meciul direct de pe Arena Naţională, nu mai poate fi surprins.

"Ne aşteaptă o partidă foarte importantă. O aşteptam de când am semnat, pentru că întâlnim echipa de pe locul 2 care se luptă cu noi pentru câştigarea campionatului. Este cel mai important meci al sezonului. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere şi să facem un meci perfect pentru a câştiga cele trei puncte. Până acum au fost trei jocuri echilibrate cu CFR Cluj, în care ei au marcat primii, iar apoi noi am fost nevoiţi să alergăm după egalare. Din fericire pentru noi am reuşit de fiecare dată acest lucru, sper însă ca mâine seară să fim noi cei care vom deschide scorul. Ei nu au cu ce să vină nou. Ştiu foarte bine jocul lor. L-am citit de la primul meci cu ei. Nu au cu ce să ne surprindă. Noi venim după o primă repriză foarte proastă cu FC Viitorul, dar în a doua am arătat mult mai bine. Păcat că nu am reuşit să câştigăm acolo. Dar suntem pe un drum bun, iar acest lucru trebuie să ne dea încredere pentru partida de duminică", a spus Dică.


"CFR este o echipă foarte bună, cu jucători cu experienţă, dar şi cu un antrenor bun. Nu am pregătit nimic special. Am pregătit meciul ca pe toate celelalte, cu multă muncă. A fost o săptămână foarte grea, zilele au trecut greu, aştept cu nerăbdare acest joc. Atunci când am venit aici ştiam că vor veni şi meciurile importante. E clar că ne dorim victoria, dar important e ca după meciul de mâine seară să rămânem pe primul loc. Campioana nu se va decide în meciul cu CFR Cluj. Dar dacă noi vom reuşi să câştigăm, vom lua o opţiune importantă pentru titlu", a adăugat tehnicianul.

Etichete: cfr cluj fcsb liga 1