Sport

Popescu: Cu Ionuț Lupescu la conducerea FRF, fotbalul românesc poate intra în normalitate

Fostul internaţional român Gică Popescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că prin alegerea lui Ionuţ Lupescu la conducerea FRF, fotbalul românesc ar putea să intre în normalitate.

"Ne bucurăm că Ionuţ Lupescu a decis să intre în competiţia pentru şefia FRF, pentru că fotbalul poate intra în normalitate odată cu alegerea sa, dacă acest lucru se va întâmpla, şi eu sper să se întâmple, astfel încât lucrurile să se mai facă şi normal la noi. Mai sunt două zile, Ionuţ a avut o campanie curată, în care a încercat să îşi prezinte proiectul său tuturor membrilor care vor merge la vot în 18 aprilie. Alegerile de la FRF trebuie să fie un moment de răscruce al fotbalului românesc, pentru că există posibilitatea să se aleagă dintre un manager sportiv şi un manager cu viziuni politice, care are un trecut politic şi nicidecum unul fotbalistic", a spus Gică Popescu.

El a adăugat că fotbalul românesc "merită un preşedinte mai bun".


"Cred că fotbalul românesc merită un preşedinte mai bun. Este o posibilitate extraordinară ca membrii Generaţiei de Aur, care au făcut performanţă pe teren, să facă şi la nivel administrativ", a subliniat fostul internaţional român.

Etichete: frf ionut lupescu
abonare newsletter