Sport

Echipa de Cupa Davis cere ajutorul fanilor: "Veniți să ne susțineți la meciul cu Maroc"

Echipa de Cupa Davis a României va înâlni în acest weekend, la Cluj, Marocul, confruntare care contează pentru turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

click.ro click.ro

“Sper să vină să ne susţină suporterii. Duminică este Paştele şi toată lumea încearcă să fie în familie, dar poate ne ajută şi pe noi. Marocul este o echipă periculoasă, au câştigat cu Georgia meciul precedent”, a declarat căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Gabriel Trifu. 

Echipa României este formată din Marius Copil, locul 84 ATP, Adrian Ungur, locul 500 ATP,  Florin Mergea, locul 79 ATP la dublu, şi Dragoş Dima, locul 451 ATP. Din echipa Marocului vor face parte Lamine Ouahab, locul 572 ATP, Amine Ahouda, locul 699 ATP, Soufiane El Mesbahi, locul 1.529 ATP, Yasine Idmbarek şi Yassir Kilani, ultimii doi jucători fără clasament ATP. 


Horia Tecău a anunţat că nu va juca pentru România.  "Cu părere de rău, anunț că nu voi putea merge la Cluj, cu echipa de Cupa Davis. Este o decizie grea, luată după mai multe investigații. O accidentare care persistă de câteva săptămâni, s-a agravat și urmează două săptămâni de fizioterapie intensă. Le doresc colegilor mei să fie la un nivel cât mai bun și să iasă victorioși din acest weekend! Hai Romania!", a declarat Tecău.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter