Sport

U-BT, final de campanie europeană

Formația U-Banca Transilvania a suferit o înfrângere pe teren propriu și a încheiat parcursul european. Meciul din Sala Polivalentă, cu formația Donar Groningen, s-a încheiat 69-76.

sursă foto:u-bt.ro sursă foto:u-bt.ro

U-Banca Transilvania nu mai avea nimic de pierdut, diferența considerabilă din tur făcând greu de digerat orice discuție despre calificare, cu atât mai mult cu cât Donar s-a impus în toate cele trei întâlniri din acest sezon.

”Îmi pare rău că am ieșit din competiție, în primul rând, chiar ne doream să mergem mai departe. Felicit echipa din Groningen, evident că au fost mai buni decât noi, ne-au bătut de patru ori în acest sezon. Sunt mândru și mă bucur pentru băieții mei, în cea mai mare parte a timpului au dat tot ce au avut mai bun din ei. Îmi pare rău că nu am putut eu găsi soluții mai bune să îi ajut să treacă și peste aceste meciuri. Aceasta este situația, am ieșit din Play-Off-ul competiției, am jucat 16 meciuri cu un procentaj pozitiv victorii-înfrângeri și ne mai rămâne un singur lucru la care să ne gândim: la campionat” a declarat antrenorul echipei clujene, Mihai Silvășan. 


Principalii marcatori ai partidei au fost Watson (13 puncte, 3 pase decisive), Sakic (13 puncte, 13 recuperări) și Calnicenco (11 puncte, 3 recuperări) pentru U-BT, iar de la Donar s-au remarcat Pasalic (20 de puncte, 5 recuperări), Slagter (13 puncte, 7 recuperări) și Burgess (11 puncte, 6 recuperări).

U-Banca Transilvania se va duela sâmbătă, 17 martie, cu Phoenix Galați.

Ultimele Stiri
abonare newsletter