Sport

Rugby: "U" Cluj, înfrângere pe teren propriu

Echipa de rugby masculin "U" Prodvinalco a suferit o înfrângere pe teren propriu.

sursă foto: u-cluj.ro sursă foto: u-cluj.ro

Campioana en-titre Timișoara Saracens s-a impus cu scorul de 47 la 5 prin eseurile marcate de Jody Rose, Mădălin Lemnaru – dublă, Vlăduț Zaharia, Marian Drenceanu, Marian Sabău și Marius Istoc. Pentru Universitatea Cluj a înscris pe tabela de marcaj rugbystul Claudiu Curcă. 

 


La meci a fost prezent și antrenorul Horea Hîmpea, care a reușit să se întoarcă mai repede din stagiul de pregătire cu Naționala U18.

„Am reușit să-mi schimb biletul de avion și să ajung la meci deoarece știam că este necesară prezența mea aici. Din păcate asta este diferența în momentul actual. Jucătorii au avut o atitudine bună în timpul jocului, au reușit să țină în apărare destul de bine, media a fost de 17-18 placaje, dar la Timișoara sunt jucători foarte buni individual, foarte tehnici, plus că au avut meciuri în picioare în cupele europene și asta se vede. Noi timp de trei luni am reușit să ne antrenăm bine, să facem un cantonament bun, dar nu am jucat niciun meci. Cred că era alta soarta meciului dacă erau în teren și cei șase jucători de la lotul național, dar o să creștem de la meci la meci și eu mă bucur foarte tare că au revenit în echipă Murgoci și Toma Vlad după accidentări. În partea a doua a meciului a intrat în teren și Cristian Podea, iar experiența lui s-a văzut deoarece a făcut o organizare foarte bună în teren”, a spus tehnicianul universitarilor clujeni, Horea Hîmpea.


 

Universitatea are programat următorul meci pe data de 6 Aprilie, cu CSM București.

Etichete: rugby u cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter