Sport

Parchetul pe care s-au jucat meciurile Eurobasket din Polivalentă a ajuns în Floreşti

Parchetul pe care s-au disputat meciurile din grupa C a Eurobasket2017 de la Sala Polivalentă a ajuns la sala de sport din Floreşti. Horia Şulea spune că a plătit 30.000 de euro.

”Suprafaţa de joc oficială (parchetul) de la FIBA Eurobasket2017, competitie ce s-a desfăşurat la Sala Polivalentă Cluj, este la dispoziţia micilor floreşteni pentru a practica sportul la Sala de Sport ANL. Asta, întrucât niciun efort nu este prea mare pentru o dezvoltare sănătoasă, prin educaţie şi sport a tinerei generaţii”, a anunţat primarul din Floreşti, Horia Şulea, pe Facebook.

Suprafaţa destinată BT Arena, de aproape 700 de metri pătraţi, pentru meciurile de la Eurobasket2017 a avut costuri estimate la circa 100.000 de euro, fiind nouă. Conducerea BT Arena a decis să nu o achiziţioneze după încheierea competiţiei.


Şase echipe naţionale – România, Spania, Ungaria, Cehia, Muntenegru şi Croaţia – au evoluat toamna trecută la BT Arena, în grupa C a Eurobasket. La Cluj-Napoca au venit cele mai multe vedete din NBA, 11, între care s-au numărat şi fraţii Pau şi Marc Gasol.

Ultimele Stiri
abonare newsletter