monitorulcj.ro Menu
Sport

CFR, remiză în derby-ul cu FCSB

sursă foto: gsp.ro

FCSB şi CFR Cluj au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Liderul a deschis scorul în min. 33, prin fundaşul brazilian Paulo Vinicius, în urma unei faze confuze: portarul Andrei Vlad a ieşit greşit la o centrare înaltă, Damjan Djokovic a lovit mingea cu capul, iar apoi a atins-o şi cu mâna, George Ţucudean a reluat balonul spre poartă, iar mingea a lovit bara transversală din Valerică Găman, după care Vinicius a trimis în plasă.

Vicecampioana a egalat în min. 76, din penalty, prin Constantin Budescu, după ce Andrei Mureşan l-a faultat în careu pe Florin Tănase.


 

CFR se putea desprinde în min. 47, când Bogdan Planic a greşit o minge în propriul careu, dar Djokovic şi Ţucudean nu au reuşit să profite.


FCSB a avut oportunităţi bune de gol în min. 45, când Florinel Coman a tras în plasa laterală după o pivotare în careu, şi în min. 53, când Florin Tănase nu a ajuns la mingea centrată de Budescu în faţa porţii.