Sport

Handbal: ”U” este pe ultimul loc în clasament. Abigail Vălean: "Este o perioadă dificilă”

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a suferit o înfrângere, la un singur gol distanță (27-28), în meciul cu Rapid.

sursă foto: u-cluj.ro sursă foto: u-cluj.ro

"Este o perioadă dificilă. Acesta este un moment în care trebuie sa dăm dovadă de putere fizică și neapărat de  putere psihică. Este foarte important să ținem capul sus și să mergem mai departe. Am pierdut o bătălie, nu războiul! Cred că înfrângerea la un singur gol este cea mai dureroasă..." a mărturisit pentru Monitorul de Cluj, extrema echipei clujene.

Întrebată despre următorul joc cu formația Corona Brașov, jucătoarea Universității a declarat: "Fiecare meci e foarte important pentru noi de-acum încolo. Cred că jocul nostru este mai important decât jocul adversarului. Atât noi, cat și ele venim după o înfrângere. Ne cunoaștem reciproc, dar în ziua meciului totul se poate schimba în acest campionat. Probabil o să fie un meci cu multă presiune de ambele părți. Luciditatea ne va ajuta în astfel de momente." 


"Este un clasament strâns, dar ne putem distanță ușor. Acum, dacă legi câteva meciuri bune, poți să respiri ușurat. Am trecut prin momente mai grele, trecem și peste acesta. Eu am încredere în echipa mea!" a conchis Vălean.

Universitatea Cluj este pe ultimul loc în clasament, cu 11 puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter