Sport

Halep, internată pentru deshidratare

Jucătoarea Simona Halep a fost internată pentru deshidratare după finala jucată sâmbătă la Australian Open, dar a fost externată duminică dimineaţă, informează ESPN Tenis.

Publicaţia spaniolă anunţă că Simona a fost internată sâmbătă seară şi externată patru ore mai târziu. Alături de informaţiile oferite, sursa citată a publicat şi o poză cu Halep pe perfuzii.

"După finală, Simona Halep a trebuit să fie internată pentru deshidratare. Jucătoarea română de tenis a fost externată şi este într-o stare foarte bună", se precizează într-o postare pe pagina de Twitter ESPN Tenis.


Simona Halep a fost învinsă, sâmbătă, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6, în două ore şi 50 de minute de joc, de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, în finala de la Australian Open. Efortul depus de-a lungul întregului turneu de la Australian Open a marcat-o pe sportiva din Constanţa. În timpul finalei, Halep a cerut intervenţia echipei medicale, iar tensiunea i-a fost măsurată pe teren.

În urma succesului de la Melbourne, Wozniacki a detronat-o pe româncă şi din fruntea ierarhiei mondiale. A fost a treia finală de Grand Slam pierdută de Halep, după cele de la Roland Garros, din 2014 şi 2017.

Ultimele Stiri
abonare newsletter