Sport

Potaissa Turda dă lovitura pe piața transferurilor

Echipa de handbal masculin Potaissa Turda a transferat doi jucători care evoluează și la naționala României, portarul Ionuț Irimuș și pivotul Iulian Stamate.

sursă foto: gsp.ro sursă foto: gsp.ro

Irimuș (30 de ani) și-a reziliat contractul cu Dinamo București și a semnat cu formația ardeleană un angajament de 2 ani și jumătate.

”Cred că am făcut două mutări bune în această perioadă, atât pentru structura echipei, cât şi pentru structura vestiarului. Cred că acum avem alte şanse în faţa echipelor mari, o şansă astfel încât ne putem gândi că le putem învinge şi în deplasare, putem să emitem pretenţii în jocurile mari” a declarat președintele clubului, Flaviu Sâsâeac, pentru prosport.ro.


Cu Ionuţ Irimuş şi Iulian Stamate la Potaissa, dar şi după parcursul din acest sezon, Potaissa îşi doreşte acum să depăşească performanţele din 2017. ”Ne propunem să depăşim performanţele de anul trecut. Sezonul 2016-2017 a fost cel mai bun din istoria clubului, cu finală de Challenge Cup, Final 4 în Cupa României şi locul 3 în Liga Naţională. Eu zic că anul acesta, în formula actuală, vrem să depăşim una din performanţele de anul trecut. Ce poate însemna asta? Să încercăm să câştigăm Cupa Challenge şi eu cred că putem, iar în ceea ce priveşte campionatul vom încerca nu doar să ajungem până în semifinale. Dacă vom ajunge acolo, vom încerca cu şanse mult mai realiste decât cele de anul trecut să şi câştigăm semifinala. O calificare în finală ar fi încununarea unei munci făcută de mulţi ani încoace, o muncă calculată şi structurată în această direcţie”, a concluzionat Flaviu Sâsâeac.

Potaissa Turda este pe locul patru în clasament, cu 30 de puncte.

Ultimele Stiri
abonare newsletter