Sport

Universitatea Cluj, implicată într-o campanie de donare de sânge

Jucătorii și antrenorul echipei de fotbal Universitatea Cluj s-au alăturat astăzi campaniei inițiate de Universitatea Babeș-Bolyai, ”Donăm împreună, UBB dă startul”.

Această campanie a ajuns la cea de-a 4-a ediție. Anul acesta se desfășoară la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj între orele 7:30 și 13:00, iar la Centrul mobil de donare sânge între orele 08:00 și 13:00. Cei care vor dona sânge în cadrul campaniei vor primi un bilet la partida dintre FC Universitatea Cluj și CSM Avântul Reghin, care va avea loc în data de 24 noiembrie, de la ora 15:30, pe Cluj Arena.

„FC Universitatea Cluj este un proiect de comunitate. „U” joacă un rol important în viaţa publică, unul care depăşeşte graniţele sportului, iar implicarea clubului în astfel de campanii se încadrează în obligaţiile pe care ni le-am asumat faţă de comunitatea clujeană. Suntem mândri să dăm o mână de ajutor şi sperăm ca împreună să reuşim să convingem cât mai mulţi donatori să se alăture acestei campanii”, a declarat Radu Constantea, preşedintele FC Universitatea Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter