Sport

Chiriță s-a despărțit de CFR Cluj. Mijlocașul a semnat cu altă formație din Liga I

Jucătorul Alexandru Chiriță și-a reziliat contractul cu formația CFR Cluj și a semnat cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Fiul lui Daniel Chiriță a avut de ales între Concordia Chiajna și nou-promovata Sepsi.

Sursă foto: Sepsi Facebook Sursă foto: Sepsi Facebook

”E o nouă provocare pentru mine, un pas înainte. Sunt bucuros pentru că am ajuns la un club cu un proiect frumos și că am întâlnit aici oameni foarte serioși” a mărturisit Chiriță pentru gsp.ro.

Chiriţă a jucat în 10 meciuri, în sezonul trecut, pentru CFR Cluj, dar în actuala stagiune nu a avut nicio apariţie. El s-a aflat pe banca de rezerve doar la partida cu Juventus Bucureşti, din runda a 13-a, câştigată de formaţia ardeleană cu scorul de 2-0.


„De azi e jucătorul nostru, ne punem mari speranțe în el. E un fotbalist tânăr, promițător. Ni l-am dorit foarte mult. Discutăm de o luna despre el cu impresarul Bogdan Apostu. Ne bucurăm că l-am luat pentru că ducem lipsa de jucători tineri. Avem mare încredere în el, l-am luat ca să joace meci de meci și să ne ajute. Dacă va confirma în teren speranțele puse în el, poate fi o soluție pentru naționala pe viitor. E un jucător cu mare potențial. Am discutat cu noua conducere tehnică și am hotărât să-l luam. Aveam multe informații despre el, știm că e un copil cuminte care pune fotbalul pe primul plan. Asta e doar începutul, deja lucrăm pentru pașii următori. Vom mai aduce întăriri pentru a ne îndeplini obiectivul. La finalul lui decembrie sperăm să avem lotul conturat. Nu vom putea ține 35 de jucători, iar fotbaliștii care nu pot face față cerințelor antrenorului vor pleca. Deocamdată nu știm lista fotbaliștilor care vor pleca. Mai sunt 4 etape în care jucătorii trebuie să-l convingă de faptul că merită să rămână„, a declarat Janos Bokor, managerul celor de la Sepsi.

Jucătorul, în vârstă de 21 de ani, a mai evoluat la Stefănești, Ajaccio, Dinamo II și Petrolul Ploiești.

Ultimele Stiri
abonare newsletter