Sport

CFR Cluj, din nou lider în Liga I

CFR Cluj a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii I de fotbal, după ce a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0, duminică seara, la București, în etapa a 18-a.

sursă foto: observator.ro sursă foto: observator.ro

Pentru CFR au marcat francezul Billel Omrani (49), din pasa lui Ciprian Deac, și argentinianul Juan Emanuel Culio (55 — penalty), după un fault comis de Maxi Oliva la Deac.  Dinamo a avut ocazii bune de gol prin Ionuț Nedelcearu (18), Paul Anton (43, 63, 64), în timp ce clujenii au avut o bară, în min. 32 (Ovidiu Hoban), și o situație bună, ratată de Omrani (76). 

"Am avut noroc că nu am primit gol în prima repriză. A fost cel mai dur moment al meu de la CFR. Nu înţelegeam de ce greşim pase, nu aveam iniţiativă. Parcă aşteptam să facă altcineva ce trebuia să facem noi. Dacă nu jucam la nivelul nostru, pierdeam meciul. Când matematic vom fi în play-off, vom vorbi despre titlu. Nu suntem plăcuţi ochiului. Toţi jucătorii trebuie să se apere. Dacă nu faci faza defensivă, nu ai nicio şansă să joci la mine. Omrani a fost cel mai bun fundaş al nostru", a spus antrenorul lui CFR Cluj, pe Digisport


Dinamo, care riscă să rateze play-off-ul, este la al doilea eșec consecutiv acasă, după 0-4 cu FC Viitorul.  CFR are două victorii și un egal în ultimele trei etape, în care nu a primit gol. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter