Sport

”U” Cluj se califică în optimile de finală ale Cupei României

Formația Universitatea Cluj și-a asigurat locul în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins-o pe teren propriu pe Știința Miroslava, scor final 2-1.

Universitatea a deschis scorul printr-un penalty marcat de Goga. Însă la puțin timp, moldovenii au egalat tot printr-un penalty acordat de arbitrul partidei.

”U” Cluj a evoluat și în superioritate numerică, după ce jucătorul oaspeților, Robert Ambrosie, a văzut al doilea cartonaș galben.


Jucătorul Brian Lemac a făcut diferența în minutul 89 și a dus formația clujeană mai departe în lupta pentru Cupa României.

După meci, antrenorul echipei Universitatea, Adrian Falub a declarat: ”Am suferit un pic pe final, dar eu cred că am controlat jocul de la un capăt la altul, dar se vede că am fost superiori. De asemenea, se vede că nu am făcut un joc strălucit, dar într-un meci de Cupă contează calificarea, mai puțin jocul. Pentru noi e o calificare într-o fază superioară și este foarte important, trebuie să felicităm jucătorii, nu e ușor. Acum vedem mai departe cu cine o să picăm, eu îmi doresc o echipă care să fie accesibilă, o echipă cu care să ne putem bate.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter