Sport

Deplasare grea pentru CFR Cluj

Formația clujeană CFR Cluj, o va înfrunta în deplasare pe FC Viitorul, sâmbătă, de la ora 20:45.

Dan Petrescu Dan Petrescu

Prezent la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Viitorul, antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat: ”Pe parcursul săptămânii ne-am mai revenit puțin după meciul cu Botoșani (n.r. scor final 0-0), tot timpul încercăm să menținem toți jucători în priză. Viitorul cu Chiajna sunt echipele cele mai în formă, nimeni nu se aștepta. După 5-6 meciuri Chiajna nu putea să bată pe nimeni, Viitorul de asemenea, iar acum fac meciuri bune. La Viitorul, Hagi a găsit formula magică, a schimbat poziția lui Eric în teren, iar Țucudean este cel mai bun atacant la momentul actual din Liga I. Va fi greu să-i oprim sa nu aibă ocazii. Hagi nu știu cum a reușit dar a redresat o echipă care se credea inițial că se va bate la retrogradare iar acum 100% se va bate la un loc în play-off, și eu cred că au șansă mare pentru că joacă cel mai frumos fotbal. Nu știu daca Hagi va vinde echipa, doar el știe.”

Petrescu a mărturisit și ce le-a transmit jucătorilor după partida cu FC Botoșani: ”Le-am transmis să se calmeze, să avem un echilibru care să se vadă și în teren și să vedem ce putem face. Dar i-am atenționat ca Viitorul va fi o echipa buna, va fi un meci diferit față de cel cu FC Botoșani. Viitorul va face pressing. Echipa lui Hagi a avut posesie la toate meciurile.”


Întrebat despre Răzvan Horj, fostul fundaș al CFR-ului, tehnicianul a mărturisit: ”Lui Horj nu i-a fost ușor, a schimbat echipa. A mai făcut niște greșeli, dar știți cum e când joci împotriva fostei tale echipe face cel mai bun meci. Eu sper sa aibă meciuri reușite, mai puțin acesta cu noi.”

Petrescu a fost extrem de supărat la meciul cu Botoșani, datorită insultelor pe care le-a primit din partea suporterilor nemulțumiți de jocul clujenilor. ”Poate nu eram obișnuit cu România. Și cred că de-asta am fost foarte supărat. Era presiune pe jucători în timpului meciului și aș vrea să fim susținuți în timpul meciului. După meci era normal să fim criticați. Să nu generalizăm că toți fanii s-au comportat așa. Au fost câțiva acolo, câteva personaje care incitau la lucruri mai puțin plăcute în fotbal. Poate am greșit și eu la reacția pe care am avut-o, dar nu trebuie să dăm vina pe spectatori că nu am bătut pe Botoșani. La cald, toți antrenorii mai declarăm ceva ce nu ne convine. Mi-aș dori ca stadionul să fie plin meci de meci. Pe unde am antrenat, doar în China am avut parte de așa ceva”, a mărturisit Petrescu.


CFR Cluj este pe primul loc în clasamentul Ligii I, cu 33 de puncte.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter