Sport

Remiză pentru CFR. Petrescu, nemulțumit de atitudinea suporterilor

CFR Cluj a reușit doar o remiză, 0-0, pe teren propriu, contra formației FC Botoșani.

sursă foto: gsp.ro sursă foto: gsp.ro

Tehnicianul clujenilor a fost extrem de nemulțumit de atitudinea suporterilor care contestau valoarea echipei.

”Am dominat meciul de la un capăt la altul. Noi nu am fost inspirați deloc, nici eu, nici jucători. Puteam să și pierdem meciul pentru că adversara avea jucători foarte buni în atac. Să luăm lucrurile pozitive, nu am luat gol și nu am pierdut. Dar, am văzut foarte multă lume supărată, iar eu nu înțeleg de ce, eu sunt realist și știu că Botoșani va fi în play-off și poate să încurce orice echipă. M-au deranjat reacțiile suporterilor, nu ne-a încurajat nimeni azi. Parcă am jucat în Diviza C, nu am pățit asta unde am mai fost antrenor principal, sincer. Am o stare din cauza acestor suporteri, ei pot să mă înjure, și ce vor ei, dar să nu uite unde este CFR-ul. Azi parcă am jucat în deplasare.” a declarat Petrescu la conferința de presă de după meci.


Petrescu, de asemenea, nu a fost mulțumit nici de atitudinea jucătorilor în teren, mai ales de cei introduși după pauză, Păun și Omrani.

CFR Cluj este neînvinsă de șase etape, în care a înregistrat patru victorii și două egaluri. FC Botoșani are o singură victorie în ultimele patru etape, două egaluri și un eșec.

Ultimele Stiri
abonare newsletter