Sport

Război total! MM și Becali au pus tunurile pe CFR Cluj şi insinuează jocuri de culise: "Arbitrii abia așteaptă să acorde penalty-uri pentru CFR"

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a prefațat partida pe care echipa sa o va disputa în fața lui CFR Cluj, în derby-ul etapei a 11-a din Liga 1 și nu a ezitat să atace viitoarea adversară pentru deciziile pro primite din partea arbitrilor în acest campionat.

sursa goto gsp.ro sursa goto gsp.ro

"Va fi un meci greu, pentru că CFR e o echipă destul de valoroasă. Totuși, noi suntem mai valoroși decât ei. Cred că vom câștiga. Poate să le dea arbitrul și două penalty-uri, noi le dăm trei goluri. Dar nu e de glumit. Primești un penalty, primești altul, dar tu primești la fiecare meci penalty când nu poți să marchezi altfel? Nu e în regulă, nu se poate. Numai în favoarea lor? Fac vrăji, fac magie? Îi vrăjesc pe arbitri cu magie! Trebuie să aducem tămâia, să anulăm magia. Prin Hristos și rugăciune nu cred că va mai fi posibilă magia lor. Dacă au echipă bună, de ce mai fac vrăji? Eu, de exemplu, nu fac vrăji.  Cred că cei de acolo au legăturile acelea vechi. Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar cum să fie totul doar în favoarea lor, cum e posibil așa ceva?  Va fi cea mai bună echipă pe teren. Normal că Budescu va fi pe teren, din moment ce e cel mai bun. Florinel Coman nu este 100% refăcut, iar pe Tănase nu ai cum să-l scoți din echipă, e prea bun", a spus finanțatorul roș-albaștrilor, potrivit gsp.ro.

Becali a scos-o pe Dinamo din lupta la titlu și crede că FCSB se va lupta pentru supremație în Liga 1 cu CFR și CSU Craiova.


"Nu vreau să supăr pe nimeni. La ora asta, nu am nicio problemă cu nimeni. Doar CFR e contracandidată la titlu. Dan Petrescu e un antrenor foarte bun, dacă mai este și ajutat de arbitri e foarte greu să te lupți cu el. Dinamo nu cred că are șanse la titlu. Craiova e periculoasă, dar nu cred că are maturitatea necesară pentru a se lupta la titlu.  Repet, nu mă interesează Dinamo. Are Miriuță obiectiv titlul? Bine, să mai stea o tură", a declarat Becali, la Pro X. 

Și MM a ieșit la atac


Mihai Stoica a lansat la conferința de presă de azi atacuri la adresa arbitrilor care au fost la centru în meciurile CFR-ului și îi acuză că au avantajat echipa clujeană, care este liderul la zi în Liga 1, cu un avans de patru puncte față de FCSB.

"Nu știu pentru ce să fiu mai îngrijorat: pentru faptul că suntem dezavantajați la arbitraje sau că o contracandidată este avantajată. Când primești 5 penalty-uri la 0-0, din care 2 clar dictate eronat. Ne interesează pe noi că primim penalty la 4-0 cu Mediaș? Mulți arbitri au părut că abia așteapta să acorde penalty-uri pentru CFR. Nu aș vrea să câștigăm cu greșeală de arbitraj. E penibil să câștigi cu o greșeală de arbitraj. Ei așa au fost învățați să câștige în istoria clubului, cu penalty-uri în minutul 90+3", a spus Mihai Stoica la conferința de presă susținută înaintea meciului direct dintre FCSB și CFR.


În ce privește delegarea lui Ovidiu Hațegan la meciul de joi, oficialul roș-albaștrilor a scos în evidență o serie de erori făcute de acesta la meciurile din sezonul trecut:

"Anul trecut, la meciul decisiv pentru câștigarea campionatului cu Viitorul, l-a eliminat pe Tamaș corect, iar apoi la 0-0 am avut un penalty evident la Bălașa, neacordat. Dacă am fi deschis scorul, sigur era altul deznodământul. Nimeni nu contestă valoarea lui Ovidiu Hațegan, vreau doar să abritreze corect".


Meciul dintre CFR Cluj și FCSB are loc joi, de la ora 21:00, la Cluj-Napoca.

15 suporteri au interzis pe stadion la meciul de fotbal CFR Cluj - FCSB


Efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Ştefan Cicio-Pop" Cluj-Napoca vor asigura, astăzi, măsurile de ordine publică şi siguranţă a spectatorilor prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele CFR Cluj şi FCSB, disputat pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, de la ora 21.00. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00, doar pe bază de bilete şi invitaţii.

Potrivit jandarmilor, 11 suporteri ai CFR Cluj şi patru suporteri ai FCSB au interdicţie de a participa la această partidă.

Gruparea de Jandarmi Mobilă "Ştefan Cicio-Pop" Cluj-Napoca recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Jandarmii reamintesc că legislaţia interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, aşadar spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorii nu au voie să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, pe care sunt obligaţi să le prezinte dacă le sunt solicitate de reprezentanţii societăţii specializate de protecţie şi pază sau de către forţele de ordine.

“De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire”, spun jandarmii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter