Sport

România, învinsă și de Ungaria la Eurobasket 2017

Naționala României a fost învinsă de Ungaria cu scorul de 80-71 (16-15, 22-17, 22-20, 20-19) în Grupa C a Campionatului European de baschet masculin.

”A fost un meci foarte bun făcut de ambele echipe. Atâta am putut, îmi pare pentru acest public minunat. Repet pentru o astfel de competiție trebuie să ne mulțumim cu orice plus. Până la urmă nu avem ce să facem, au fost mai buni astăzi. Eu zic că am crescut de la meci la meci. În meciul cu Muntenegru sper să jucăm la fel de agresiv și să câștigăm și noi un meci în această competiție.” a declarat jucătorul echipei naționale, Mandache.

”Ungaria și-a dorit mai mult victoria”


”Eu cred că ei au fost mai agresivi decât noi și și-au dorit mai mult victoria. A fost un spectacol extraordinar în sală, îmi pare rău că nu am reușit să câștigam. Ungaria a jucat bine și merită să meargă mai departe.” a mărturisit, de asemenea, jucătorul Kuti.

”Este păcat, băieții au muncit foarte mult”


Antrenorul echipei naționale, Marcel Țenter, este realist: ”Am avut momente bune, dar și multe momente în care nu am înscris. Toate greșelile se adună. Este păcat, pentru că băieții au muncit foarte mult azi. Adversara noastră a avut talentul necesar să găsească soluții.”  

Ultimele Stiri
abonare newsletter