Sport

Bokila a anunțat oficial că va evolua la Dinamo

Jeremy Bokila, jucătorul CFR-ului, a venit la București pentru a negocia cu Dinamo.

Bogdan Mara, a declarat în cadrul emisiunii Euro Fotbal: ”Jeremy a venit în România ca să joace, el își dorește foarte mult lucrul acesta. A renunțat la mulți bani în Turcia ca să joace din nou. Dar el vrea să aibă garanție că va juca mai mult, lucru care Dan i-a spus că nu poate să garanteze. Pentru Dan cine joacă mai bine, se pregătește mai bine și dă goluri mai multe, acela va rămâne în teren. Bokila a început foarte bine pregătirile, pe urmă Dan a schimbat sistemul din 4-4-2 în 4-3-3 și jucăm cu un singur vârf. Avem 4 în atacanți și joacă doar unul singur. Care e mai în formă joacă. Dan îi simte și îi alege, dar Urko Vera a marcat sau a dat pase de gol, Balde a marcat două goluri, Omrani a marcat și el, și e concurență mare acum.” 

”Dan Petrescu nu era dispus să-i dea drumul, dar după o discuție cu el în care i-a explicat că nu-i poate garanta locul de titular, a decis să-l lase să plece.” a mărturisit Bogdan Mara.


Bokila, fără gol la CFR Cluj

Jeremy Bokila a fost împrumutat pe data de 19 iunie de la formația turcă Akhisar Belediyespor la CFR Cluj. Jucătorul a evoluat, pentru CFR, cinci partide, dar nu a reușit să marcheze nici un gol. Bokila a jucat în sezonul 2012-2013 la Petrolul Ploieşti, marcând 16 goluri în 31 de partide. De altfel, cu Petrolul el a câştigat singurul trofeu din carieră, Cupa României în 2013. De-a lungul timpului atacantul a mai evoluat pentru formaţiile AGOVV Apeldoorn, Zulte Waregem, Sparta Rotterdam, Terek Groznîi, Guangzhou R&F, Eskişehirspor şi Al-Kharitiyath.


”Tupeu mare pe Bokila să ceară să joace titular”

Întrebat de situația lui Bokila, Ion Crăciunescu a declarat: ”E tupeu la un jucător să ceară să joace titular. Indiferent de cine ești, este lipsă de profesionalism. Contra îl cunoaște foarte bine, a mai lucrat cu el. Eu sunt sigur că Bokila va reuși la Dinamo.”

abonare newsletter