Sport

Sabău a solicitat construirea unei noi baze sportive în Cluj. Ce i-a răspuns Boc

Managerul sportiv al Universității, Ioan Ovidiu Sabău a depus deja cererea pentru construirea unei baze sportive noi în care echipa clujeană să își desfășoare antrenamentele.

Despre acest proiect în desfășurare a vorbit și primarul Emil Boc, care a mărturisit: ”Am vorbit cu Sabău despre construcția aceste baze și consider că este o obligație a autorităților locale să pună la dispoziție infrastructura pentru structurile sportive. Noi putem să ne implicăm să punem la dispoziția cluburilor asemenea baze sportive, apoi e treaba lor să creeze performanță și a mediului privat să susțină activitatea sportivă. Clujul poate fi un model din această perspectivă doar dacă ne uităm la stadion și la Sala Polivalentă. Acea bază sportivă o vom construi fie în municipiul Cluj-Napoca, fie în afara lui, în parteneriat cu Consiliul Județean și celelalte comune limitrofe. În municipiu, din  nefericire, foarte multe suprafețe sunt revendicate sau sunt în procese în instanțe, dar sunt câteva soluții la care lucrăm și sperăm să oferim într-un viitor apropiat o astfel de soluție pentru o bază sportivă de performanță pentru cluburi.”

Universitatea Cluj, în acest nou sezon, a fost repartizată în seria a V-a din Liga a III-a. În primul meci disputat pe Cluj Arena, jucătorii antrenați de Marius Popescu au reușit un egal, 1-1, cu rivala CFR Cluj II.

Ultimele Stiri
abonare newsletter