Sport

Victorie în primul meci oficial pentru Universitatea

Universitatea Cluj a învins-o pe formația Voința Cetate cu un scor de 7-0, în primul tur al Cupei României.

Hațiegan a marcat în minutele 5, 18, 56, urmat de Hordouan în minutele 10, 12, de Goga în minutul 40 iar Giurgiu a reușit să marcheze în prelungirile primei reprize.

”Noi suntem în perioada de pregătire. Ne-am urmat planul de antrenament în ceea ce priveşte pregătirea fizică şi tot ce e de acumulat. Într-adevăr, ei au încercat, cât au reuşit, să se opună. Nu vreau să par maliţios sau ironic, dar noi ne antrenăm. Avem jucători bine cotaţi, avem alte pretenţii şi important e că am început să creştem la dinamica de joc, poziţionare. Mai sunt mici lucruri de corectat sau de însuşit pentru jucătorii noi. Dar sunt foarte mulţumit pentru că e victoria cea mai importantă. Jucătorii noi sunt în momentul în care fac cunoştiinţă cu ceea ce înseamnă ,,U” Cluj, cu pretenţiile care sunt destul de ridicate şi atunci, normal, că ei se vor adapta. Cum trece timpul creşte presiunea. Nu e uşor să joci la ,,U” Cluj, nici în Liga a IV-a, nici în Liga a III-a. În rest, sunt mulţumit de aportul lor şi sper să se dezvolte ca să progreseze cât mai mult.”, a declarat Marius Popescu la finalul jocului.


,,Universitatea Cluj e o echipă foarte bună şi sper să promoveze în Liga I, nu în Liga a II-a, pentru că merită. Jucătorii Universităţii au fost mai buni la toate capitolele. Noi rămânem în Liga a IV-a şi vom juca aici”, a spus Gabriel Bozga, antrenorul Voinţei Cetate.

Echipa clujeană va evolua în următorul tur al Cupei României pe data de 23 august.

Ultimele Stiri
abonare newsletter