Sport

Handbal: Cantonament reușit pentru Universitatea Cluj

Echipa de handbal feminin, Universitatea Cluj s-a reîntors din cantonamentul care a avut loc la Cheile Grădiștei.

 

Jucătoarea Abigail Vălean a povestit, pentru Monitorul de Cluj, cum a decurs această perioadă: ”A fost o săptămână de pregătire foarte variată. Ne-am antrenat afară, în sala de forța și în sală. Am avut diversitate și am combinat diferite tipuri de antrenament. Per ansamblu, cantonamentul a fost unul reușit. Cu siguranță am observat schimbări după ce a venit preparatorul fizic la echipă, este altceva. Ai o încălzire și un stretching dirijat și antrenamente specifice. Raul, preparatorul fizic, a pus bază în acest cantonament pe sala de forță și pe creșterea dificultății treptate a antrenamentelor de pe stadion. Se simte că fiecare antrenament e calculat și e gândit pentru fiecare în parte, în funcție de necesitați.”


Întrebată de noul antrenor, Adrian Popovici și de atitudinea acestuia în cantonament, Vălean a declarat: ”Este foarte importanta perioada de cantonament pentru o echipă deoarece, fiind zilnic împreună, ajungi să te cunoști.. să te acomodezi să zic așa. Nu se pune accent pe partea tehnico-tactica, dar cu toate acestea, domnul antrenor ne-a dat multe sfaturi, ponturi, dacă pot să le zic așa și ne-a făcut să înțelegem ce așteptări și idei are.”

În perioada 12-13 august, echipa din Cluj va avea un alt cantonament scurt la Bistrița, unde va disputa și câteva meciuri amicale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter