Sport

„U” Cluj gonită de pe Cluj Arena la primul antrenament. Suma ENORMĂ cerută pentru a intra pe teren

Universitatea, proaspăt promovată în liga a III-a, a vrut îşi reunească lotul pe Cluj Arena, însă, când a auzit de suma de bani care i-a fost cerută, a renunţat.

U Cluj, sursă foto: clujsport.ro U Cluj, sursă foto: clujsport.ro

Pentru reunirea lotului pe Cluj Arena, echipei i s-a cerut o sumă exagerată: 6.000 de lei pe o singură oră.

Surse apropiate clubului spun că suporterii erau pregătiţi să îşi susţină echipa la primul antrenament pe Cluj Arena, însă o schimbare de plan în ultima secundă, i-a făcut să se deplaseze în Parcul Sportiv „Iuliu Hatieganu”.


Sumele cerute Universităţii, în comparaţie cu veniturile primite de la alte cluburi care funcţionează pe Cluj Arena, sunt extrem de ridicate. 

În ciuda faptului că în Parcul „Iuliu Haţiegan” nu sunt tribune, la reunirea lotului au fost prezenţi câţiva zeci de suporteri care i-au încurajat pe jucători.


Echipei de fotbal, Universitatea i s-a cerut pe o singură oră 6.000 de lei, în condiţile în care alte entităţi care nu au de a face cu sportul clujean, precum Ianus SRL plăteşte 588,24 de lei pe lună. Nu este singurul exemplu concret, pe aceeaşi listă se încadrează şi RSC Consulting care plăteşte 756 de lei pe lună şi Victoria Express care achită suma de 705 lei, pe lună.

abonare newsletter