Sport

Oficial! Dan Nistor a semnat cu CFR Cluj

Clubul Dinamo a acceptat schimbul propus de CFR Cluj, iar Dan Nistor a semnat, luni, cu formația din Gruia.

În schimbul lui Nistor la Dinamo a plecat Filipe Nascimento, în vârstă de 22 de ani. Anunțul a fost făcut de pagina oficială a clubului: ”Încă un transfer la CFR Cluj! Îi urăm bun venit lui Nistor și îi dorim cât mai multe meciuri reușite în tricoul CFR-ului.”

Nascimento a reușit să marcheze sezonul trecut 6 goluri în cele 25 de meciuri în care a evoluat.


Nistor a evoluat 35 de meciuri în tricoul dinamoviștilor și a reușit să bifeze 6 goluri și 7 pase decisive. Jucătorul, în vârstă de 29 de ani, a mai evoluat la formații importante precum Internațional Curtea de Argeș, Dacia Mioveni, Pandurii Târgu Jiu și Evian.

”Dan și-l dorește mult pe Nistor. Dinamo s-a înțeles cu Nascimento, iar noi și Dinamo am ajuns la un acord. Nistor e un jucător foarte bun. Se va plia foarte bine în jocul lui Dan Petrescu.” a declarat președintele ardelenilor, Iuliu Mureșan.


Întrebat despre plecare lui Nistor la CFR Cluj, jucătorul formației Dinamo, Sergiu Hanca a declarat pentru Digisport: ”Acesta este fotbalul. Îi urez multă baftă și să câștige care este mai bun. Dar nu vreau să discut despre acest subiect, deoarece eu consider că nu este un lucru care să mă privească.”

Întrebat despre Nascimento, Hanca a mărturisit: ”E un jucător foarte bun, nu știu care este stadiul de pregătire. Dar dacă este pregătit, ne va ajuta foarte mult.”


1,2 milioane de euro este cota lui Nistor conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Ultimele Stiri
abonare newsletter