Sport

Emoții mari la meciul de retragere a lui Cristi Coroian

Meciul caritabil dedicat lui Cristi Coroian, dintre CFR Cluj-Gloria Bistrița, s-a terminat cu un scor de 5-3.

Generațiile 2003-2007 au făcut spectacol pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Golurile CFR-ului au fost marcate Adi Anca care a reușit un ”hattrick” ca pe vremuri. Florin Dan și Bogdan Minteuan, fiul lui Alin Minteuan, au reușit, de asemenea, să marcheze pentru echipa lor de suflet. La Gloria Bistrița s-a produs surpriza în a doua repriză când portarul Călin Albuț a reușit să marcheze un gol. Pentru Gloria Bistrița, Radu Sabo a reușit în această partidă o dublă.


Cosmin Tilincă a declarat după meci: ”Mi-a lipsit să strige lumea Tili gol și uite că suporterii s-au gândit și mi-au făcut această surpriză. Le mulțumesc, și ei așa îmi arată că nu m-au uitat, Tili gol încă există. Eu cu Coro am mai vorbit prin intermediul rețelelor de socializare, știam de tot, dar Coro a rămas în sufletul nostru ca un adevărat părinte pentru noi, și sper să își revină cât mai repede. Mi-a plăcut enorm că toți foști mei colegi au răspuns pozitiv la chemarea mea, a fost emoționant când ne-am revăzut și ne-am strâns în brațe și uite că suntem aici ca să jucăm fotbal din nou. Noi am fost, am jucat, acum să vină cei tineri din spate să joace. Când i-am revăzut pe colegii mi-am amintit toate fazele, toate meciurile, au fost momente frumoase care rămân vii în memoria noastră.”

Întrebat despre actual echipă a CFR-ului, Tilincă a răspuns: ”Știu prea puține informații. Știu că au fost în cantonament în Slovenia, și că au făcut foarte multe schimbări. Eu sper să se bată la titlu. Dan Petrescu are experiență și o să facă treabă aici. Pentru mine CFR poate să fie favorită la titlu anul acesta la investițiile pe care le-a făcut, și faptul că echipa a ieșit din insolvență, eu zic că o să fie o pretendentă la titlu.


Fostul CFR-ist, Adi Anca a declarat după meci: ”Păcat că ne întâlnim doar la un eveniment de asemenea natură și toți am rămas supărați de situația lui Cristi Coroian. E păcat, sper ca noi toți care am venit astăzi aici să strângem cât putem noi și în viitor dacă se va putea reface ar fi foarte bine. Pentru că este foarte dureros să vezi un fost coleg de al tău care suferă și care abia umblă. Ne-a marcat faptul acesta și cred că se și vede acest lucru. Cu Cristi Coroian am multe amintirii, în Intertoto, la Bistrița. A fost un coleg excepțional și îi doresc foarte multă sănătate.”

Cristian Coroian, în vara anului 2015, în timpul unui antrenament s-a prăbușit pe teren, iar verdictul medicilor nu a fost unul pozitiv, Coro suferise un accident vascular.


Banii obținuți vor ajunge la fostul fotbalist Cristi Coroian (44 de ani), care se află în plină recuperare.

abonare newsletter