Sport

Rivalele U Cluj și CFR se mândresc cu doi foști jucători în străinătate

Fostul jucător al Universității, Dragoș Firțulescu, și fostul jucător a CFR-ului, Sergiu Negruț au bătut palma cu echipa Beroe Stara Zagora, din prima ligă bulgară.

”Este un nou început! Sunt fericit că am ajuns aici! Mă bucur că pot continua pe un drum profesionist! Mulțumesc celor din conducere pentru această ofertă, dar nu în ultimul rând mulțumesc lui Flavius Stoican și celorlalți din conducerea Pandurilor pentru ajutorul acordat.” a fost mesajul lui Dragoș Firțulescu pe site-ul de socializare Facebook, după semnarea noului contract.

Atât Dragoș Firțulescu, cât și Sergiu Negruț au evoluat ultima dată la formația Pandurii Târgu Jiu.


Sergiu Negruț a evoluat în tricoul feroviarilor în perioada 2010-2017, și strâns 49 de meciuri în care a reușit să marcheze 5 goluri. Pe urmă a trecut la Pandurii, unde a reușit să marcheze 3 goluri în 18 partide.

Sergiu Negruț a declarat pentru Monitorul: ”Au fost 6 luni frumoase la Pandurii, am avut un grup tânăr și frumos. M-am simțit bine și m-a ajutat mult perioada petrecută la Târgu Jiu pentru că am jucat meci de meci. Va fi o provocare și mai mare pentru noi merg acest transfer la Beroe Stara Zagora pentru că e prima dată când joc în afara țării. Dar sunt pregătit, îl am alături de mine și pe Firtulescu și ne va fi mult mai ușor să ne acomodăm. Am fost primit foarte bine aici, atât de colegi cât și de staff-ul tehnic și sunt pregătit să îmi ajut echipa, să dau cât mai multe goluri și să terminăm cât mai sus în clasament.”


Cei doi, deși provin de la cele două rivale, CFR și U Cluj, vor fi din sezonul viitor din nou colegi la formația din străinătate.

200.000 euro de cota lui Dragoș Firțulescu conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Ultimele Stiri
abonare newsletter