Sport

CFR Cluj, victorie în primul amical cu Petrescu pe bancă

Formația CFR Cluj a învins-o pe nou promovata Sepsi Sf. Gheorghe cu un scor de 3-1, în ultima zi din cantonamentul de la Poiana Brașov.

Adversara ”feroviarilor” a marcat, încă din minutul 4 printr-un penalty transformat de Papsys. În a doua repriză, însă clujenii au intrat cu un alt spirit reușind să marcheze trei goluri importante prin fotbaliști Camora (minutul 50), Vera (minutul 56) și Omrani (minutul 79).

Noul antrenor, Dan Petrescu, în această partidă a schimbat total echipă după pauză, în așa fel în cât toți jucători au evoluat.


”Nu a contat neapărat rezultatul cu Sepsi, pentru că atunci când ai 20 de ocazii pe meci într-un amical, indiferent de adversar, eu zic că e bine. Nu am ce să reproșez niciunui jucător, nu am avut jucători care să facă fițe la antrenament. Nu au pierdut nici un antrenament, și atunci când te antrenezi bine, faci și un joc bun. Eu nu mai sunt așa dur ca înainte, jucătorii chiar s-au mirat de asta. Legat de transferuri, ne mai trebuie un portar bun, după ce Silviu Lung a ales Turcia, și un al doilea vârf. Nu va fi ușor, sunt 10 jucători noi pe care i-am luat pentru că am pierdut alți jucători, și va fi greu să ne omogenizăm.” a declarat tehnicianul Dan Petrescu, după meci.

Echipa CFR Cluj va pleca în cantonament în Slovenia în perioada 24 iunie-7 iulie, unde vor disputa următoarele amicale cu: Partizan Belgrad, NK Istra și Zalgiris Vilniu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter