Sport

Decizie drastică luată de Ion Țiriac!

Ion Țiriac nu este pentru prima dată când sare în apărarea lui Ilie Năstase. După scandalul de la Mamaia și după pedeapsa lui Năstase, Țiriac a simțit din nou nevoia să reacționeze.

”Ca urmare a comentariilor publice agresive ale WTA în legătură cu acordarea Trofeului Madrid în acest an, în prezența domnului Ilie Năstase, vă informez că am decis să retrag acordarea trofeului meu la competiția feminină. Acest trofeu este un simbol oferit de mine personal câștigătorul turneului și pot fi prezent eu însumi sau printr-un invitat ales de mine la ceremonia de acordarea trofeului. WTA nu este împuternicită să-mi cenzureze libertatea de a face o invitație specială la acordarea trofeului. De-a lungul timpului, am fost onorat că au acceptat invitația mea la festivitate Regina Spaniei, Prințul Moștenitor al Spaniei, Primarul Madridului. În acest an, invitația mea a fost acceptată de către domnul Ilie Năstase. Am fost informat că WTA l-a amendat pe proprietarul turneului pentru că a permis invitatului meu să participe pe teren la festivitatea de premiere. Din nou, consider acest comportament al WTA drept consecvent agresiv, în afara competenței WTA.”  acestea a fost scrisoarea lui Ion Țiriac către Steve Simon.

Pe lângă acest mesaj, Țiriac a solicitat ca Năstase să fie audiat public și ca dosarul acestuia să fie trimis către mass-media.

Ultimele Stiri
abonare newsletter