Sport

U Cluj, victorie categorică în Liga IV. 12 goluri într-un singur meci

Universitatea Cluj s-a impus astăzi fără probleme în fața echipei Industria Sârmei Câmpia Turzii cu un scor de 12-0 la Baza Sportivă ”Dan Anca”.

Încă din prima repriză, echipa antrenată de Marius Popescu, a marcat nu mai puțin de 6 goluri prin Brian Lemac (minutul 13), Giurgiu (minutul 31), Dorin Goga (minutul 39), Takacs (minutul 42), același Dorin Goga și Lemac au marcat și la sfârșitul primei reprize în minutul 45. Prima repriză s-a încheiat cu un avantaj mare pentru ”alb-negrii” care conducea cu 6-0.

În a doua repriză lucrurile au stat la fel de rău pentru echipa Industria Sârmei Câmpia Turzii care a primit, din nou, 6 goluri. Au marcat în a doua repriză pentru Universitatea Darius Irimie în minutul 55, Brian Lemac în minutul 60, Takacs în minutul 80, Dorin Goga în minutul 85, Marius Ionescu în minutul 88, iar la scurt timp a încheiat seria golurilor din acest meci, Gasbi Seck, poreclit de suporteri ”Vasile”.


”Șepcile roșii” și-au asigurat, prin aceste victorii, prezența la barajul pentru promovarea în liga a treia. Universitatea Cluj este lider în clasamentul din liga a IV-a și a adunat un golaveraj foarte ridicat în cele 23 de partide disputate în acest sezon.

Industria Sârmei Câmpia Turzii ocupă locul 11 în clasament cu 26 de puncte și bifează a 15-a înfrângere.


Raluca Sas

Ultimele Stiri
abonare newsletter