Sport

50 de jucători prezenți la trialul organizat de U Cluj

Echipa de fotbal U Cluj a organizat un trial prin care căuta noi talente, iar azi au fost plăcut surprinși când s-au prezentat aproximativ 50 de jucători dornici să își arate potențialul și cunoștințele în materie de fotbal.

Staff-ul tehnic prezent azi la trial a fost compus de managerul sportiv al clubului, Ioan Ovidiu Sabău, Mircea Cojocarul actualul șef la centrul de copii și juniori, Marius Popescu actualul antrenor al Universității, antrenorul secund Călin Sălăgean și antrenorul de la UBB Septimiu Ormenișan.

50 de jucători născuți în anul 2000, 2001, 2002 din Cluj sau din afara Clujului au călcat azi pragul cu speranța de a fi selectați pentru a evolua în formația U Cluj. Norocoși însă au fost doar 4, care au fost remarcați în cele 3 meciuri a câte 40 de minute fiecare.


Au mai fost prezenți în Parcul Sportiv ”Iuliu Hațiegan” fotbaliștii Alex Păcurar, Gabriel Giurgiu și Dorin Goga. Echipa și-a propus să organizeze lunar un astfel de trial, mai ales datorită faptului că Universitatea a pus mereu accent pe jucătorii crescuți în propria Academie.

U Cluj se află pe primul loc în clasament cu 64 de puncte.  


Raluca Sas

sursa foto ziuadecj.ro

Etichete: u cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter