Sport

U Cluj trece pe teren propriu și de CS Florești

Universitatea Cluj a învins duminică pe teren propriu echipa adversă CS Florești cu un scor de 5-1 în etapa cu numărul 25 din Liga a IV-a.

Elevii lui Marius Popescu au avut prima ocazie pe Cluj Arena prin Rareș Takacs, dar portarul oaspeților a reușit să apere. Însă, cea de a doua încercare a lui Takacs din minutul 19 s-a concretizat. La scurt timp același Rareș Takacs a înscris și golul cu numărul doi în minutul 29. Replica oaspeților nu s-a lăsat însă așteptată, înainte de pauza, aceștia au marcat singurul gol prin jucătorul Cucuruzan.

După pauză, nici nu a intrat bine fotbalistul Darius Hîmpea, că a și marcat pentru Universitatea. În acest meci a mai înscris și Brian Lemac în minutul 61. Universitatea a primit două lovituri de pedeapsă, prima ratată de Baba Seck, iar prin a doua bătută de Giurgiu, Universitatea a urcat în avantaj.


"I-am bătut în urma unui joc bun cu mici chestii care apar, dar astea țin de aportul individual a fiecărui jucător. Există greșeli și la noi pentru că cine greșește, muncește. Am avut un joc bun, vivace, tenace, iar pe lângă cele 5 goluri mai mergeau încă 2-3 lejer, fără să mai punem în calcul penalty, golul anulat. Există intensitate la noi la antrenament. Am folosit astăzi 5 copii în economia jocului. Miercuri e foarte important să câștigăm, sâmbătă la fel. După aceea vine Cupa și barajul, asta e cel mai important pentru noi. Sper să fie toți sănătoși, să mă doară capul pe care să aleg, vorba aia. Suporterii să vină la stadion. Cât despre intrarea lui Himpea, am fost inspirat. Nu am avut probleme până la fatidicul moment 45, faza aceea penibilă", a declarat Marius Popescu, antrenorul Universității.                       

Următorul meci a lui U Cluj va fi în deplasare pe data de 10 mai contra formației Viile Dejului.


U Cluj a ajuns la 129 de goluri în 22 de meciuri și se află pe primul loc în clasament cu 61 de puncte.

Raluca Sas

Ultimele Stiri
abonare newsletter